HP ProBook 440 G7 – мощен с огромно пространство
HP ProBook 440 G7 e мощен лаптоп, с класическа HP визия и огромно пространство за съхранение.

HP ProBook 440 G7 e нов модел елегантен лаптоп, с класически сребрист цвят. Изключително изчистен и здрав корпус, изграден от метал и пластмаса. Бутоните са пластмасови с добра отзивчивост, без NumberPad отделение, но с чудесна подсветка. Лаптопът разполага със сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна защита. Рамките около дисплея са тънки като горната е малко по-одебелена, за да вмести уеб камерата.

HP ProBook 440 G7

ВИЖ ЦЕНА

ProBook 440 G7 разполага със следните портове: USB; HDMI; RJ-45; USB 3.1 Type C; Audio и 2 броя USB 3.1 Gen 1. Богатата свързаност и малко тегло (1.6 кг) го прави подходящ за пренос и свързване навсякъде, където сте. Ширината му е около 18 мм, т.е. може да бъде побран във всяка раница.

Относно техническите характеристики, HP е предоставил чудесни параметри, които ще се справят отлично с ежедневните задачи на всеки. Процесорът е Comet Lake. Intel Core i5 10210U с 4 броя ядра и тактова честота от 1.6 GHz до 4.2 GHz са способни да изпълнят всичко, за което е предназначен. А именно: лаптопът е подходящ за MS Office, сърфиране, онлайн семинари и прочие. В общи линии лаптопът няма да създаде никакви проблеми, освен ако не се опитате да играете сериозен гейминг.

HP ProBook 440 G7

ВИЖ ЦЕНА

Видеокартата е вградена – Intel UHD Graphics и както добре знаете тя е подходяща за преглед на видеосъдържание, но не и за по-тежката му обработка. Заедно с 14 инчовият FULL HD IPS дисплей, създават ярки и богати образи.

Най-големият плюс в характеристиките е голямото пространство за съхранение. Освен стандартния вече 256 GB SSD, производителят е предоставил и цели 1 TB хард диск. По този начин може лесно да оптимизирате машината като качите операционната система върху SSD, а по-големите файлове като филми, да бъдат съхранявани върху твърдия диск.

HP ProBook 440 G7 е един страхотен преносим компютър, който освен добрите характеристики и огромен капацитет идва с бонус Windows 10 Pro.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.