Една от най-добрите робот-прахосмукачки – Huawei H30 Plus

Huawei H30 Plus е действително един от най-добрите робот-прахосмукачки. Изключително модерен, с добра свързаност, голям капацитет и прецизно почистване.

Huawei H30 Plus разполага с всички функционалности, които могат да бъдат прибавени към един робот-прахосмукачка. Дори повече. Например този робот разполага с една от малкото по рода си станции за зареждане. Освен за заряд, тя служи и за съхранение на боклука. След почистване, роботът автоматично предава боклука на станцията, който освен че го съхранява, притежава и антибактериална и дезодорираща озонова технология.

ВИЖ ЦЕНА

Huawei H30 Plus

Роботът може да се справи с почистването на до 300 кв.м. само с едно зареждане. Резервоарът с вода е 250 мл и поддържа 3 нива на контрол на водния поток. Торбата, в която се съхранява прахта е с капацитет 3 литра, което значително намалява честотата на чистене.

Относно четките: Huawei H30 Plus разполага с две странични четки, способни да достигнат до всеки ъгъл или ръб на жилището Ви. Те са напълно автоматизирани като в зависимост от повърхността и замърсяването работят по различен начин. Така те не оставят никаква мръсотия след себе си.

Съвсем логично е и че роботът разполага с Wi-Fi. Така може да управлявате машината посредством вашето мобилно устройство. Вградената система за управление, картографира жилището Ви и го разделя на различни нива, за да улесни почистването. Чрез приложението може да именувате стаите, а когато зададете на робота може да почисти където му покажете.

ВИЖ ЦЕНА

Освен всичко останало, този робот разполага и с възможност за почистване на всякакъв вид настилки. Той се справя отлично както със събирането на прах и трохи, така и с измиването на засъхнали петна.

Huawei H30 Plus

Прахосмукачката разполага със сензори за сканиране на помещението на 360 градуса. Навигацията и системата за картографиране правят този робот най-интелигентния и в този сегмент му отреждат първо място като най-добрата робот-прахосмукачка.

Изключително качествен и надежден, с автономия на акумулатора до 250 минути, Huawei H30 Plus се превръща в топ предложение за всички, които не обичат да правят компромис с качеството.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.