ILIFE A8 – стилна прахосмукачка-робот

Представяме Ви един от най-добрите прахосмукачки-робот ILIFE A8.

Със своите функции и изключително лесният начин на употреба, тя се превъща в незаменим помощник за всяко домакинство. В това ревю ще Ви запознаем с нейните плюсове и минуси, както и на каква цена може да бъде Ваша.

ILIFE A8

 

ВИЖ ЦЕНА

ILIFE A8 ни впечатлява с изключителната си всмукателна мощ. По този компонент прахосмукачката се нарежда сред лидерите на пазара. В този робот са интегрирани и изключително чувстителни сензори за повърхност, което дава възможност за още по-голяма прецизност при почистване на различни видове повърхности като паркет, теракот и килим.

Интелигентната система на ILIFE A8 за картографиране и запаметяване на жилището Ви е една от най-добрите, които сме виждали. Вграденият скенер в комбинация с новия процесор, позволяват на прахосмукачката да запомня повърхности и да предотвратява удари или падне от стълби. Сканиращото устройство на този робот позволява отлично почистване около ръбове и в близост до стени.

ВИЖ ЦЕНА

ILIFE A8

Дизайнът на прахосмукачката е елегантен, а размерите й са компактни. Теглото й е изключително малко – 3,70 kg. Височината на робота е достатъчно малка, за да може без проблем да чисти под легло или диван. Колелата на ILIFE A8 са подвижни, с вградени амортисьори и позволяват на прахосмукачката да преодолява неравности, както и да се изкачва без проблем дори на по-високи килими. Едно от най-големите й предимства е нивото на шум. Това удобство ще Ви позволи да я използвате и през нощта.

Капацитетът на прахосмукачката е достатъчно голям – 500 ml., a в допълнение с големината на акумулатора, роботът ще почисти жилището Ви с едно зареждане. В случай, че батерията падне под необходимия минимум, прахосмукачката автоматично се връща на станцията за зареждане.

В заключение можем да кажем, че ILIFE A8 е една от най-добрите роботи-прахосмукачки на пазара.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.