iRobot Braava 390 Turbo – стилна прахосмукачка-робот

Представяме Ви един от най-добрите прахосмукачки-робот iRobot Braava 390 Turbo.

Със своите функции и изключително лесният начин на употреба, тя се превъща в незаменим помощник за всяко домакинство. В това ревю ще Ви запознаем с нейните плюсове и минуси, както и на каква цена може да бъде Ваша.

iRobot Braava 390 Turbo

 

ВИЖ ЦЕНА

iRobot Braava 390 Turbo ни впечатлява с изключителната си всмукателна мощ. По този компонент прахосмукачката се нарежда сред лидерите на пазара. В този робот са интегрирани и изключително чувстителни сензори за повърхност, което дава възможност за още по-голяма прецизност при почистване на различни видове повърхности като паркет, теракот и килим.

Интелигентната система на iRobot Braava 390 Turbo за картографиране и запаметяване на жилището Ви е една от най-добрите, които сме виждали. Вграденият скенер в комбинация с новия процесор, позволяват на прахосмукачката да запомня повърхности и да предотвратява удари или падне от стълби. Сканиращото устройство на този робот позволява отлично почистване около ръбове и в близост до стени.

ВИЖ ЦЕНА

iRobot Braava 390 Turbo

Дизайнът на прахосмукачката е елегантен, а размерите й са компактни. Теглото й е едва 1.8 кг. Височината на робота е достатъчно малка, за да може без проблем да чисти под легло или диван. Колелата на iRobot Braava 390 Turbo са подвижни, с вградени амортисьори и позволяват на прахосмукачката да преодолява неравности, както и да се изкачва без проблем дори на по-високи килими. Едно от най-големите й предимства е нивото на шум под 80 dB. Това удобство ще Ви позволи да я използвате и през нощта.

Капацитетът на прахосмукачката е 0.15 l, a в допълнение с големината на акумулатора, роботът ще почисти жилището Ви с едно зареждане. В случай, че батерията падне под необходимия минимум, прахосмукачката автоматично се връща на станцията за зареждане.

В заключение можем да кажем, че iRobot Braava 390 Turbo е една от най-добрите роботи-прахосмукачки на пазара.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.