Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 – едно бюджетно предложение

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 е изключително насочен към потребителите, които не могат да отделят голяма сума от семейния бюджет. Въпреки това той е достатъчно стабилен, за да се справи с всичките ви дейности..

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 ще се справи с ежедневните ви задачи отлично. Той е способен да поддържа сърфиране в интернет, работа с документи и гледане на видеа гладко и безпроблемно. Дизайнът е класически за Lenovo. Корпосът е изграден изцяло от палстмаса, но въпреки това тя е достатъчно издръжлива на натиск и изтърване. Цветът е арктическо сиво (за нас тъмно сиво), рамите около дисплея са тънки, а в горната е разположена и HD камера.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

ВИЖ ЦЕНА

Теглото на лаптопа е само 1.65 кг., което е достатъчно леко за да го направи лесен за пренос. Размери 359.2 x 19.9 x 236.5 мм., т.е. лесно може да бъде побран в раница. Клавиатурата е проектирана с пълен набор от бутони, които са достатъчно големи, за да предоставят удобно и лесно писане. Тъчпадът има поддръжка на жестове с няколко докосвания, а бутоните върху него са вградени.

По корпуса на машината са разположени следните портове:
  • 1 x USB 2.0;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x Audio Out/Микрофон;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 1;
  • 1 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • Четец за SD/SDHC/SDXC.

Дисплеят е 15.6 инчов с разделителна способност 1920 х 1080. Разполага с Full HD технология. Благодарение на IPS системата, той предоставя наситен и живи цветове. Технологията против проблясъци и нивото на яркост от 300 нита спомагат на екрана да се справя добре и в по-осветени места.

Процесорът е малко поостарял, но все още достатъчно надежден, за да се справи с ежедневни дейности като обработка на документи, сърфиране в интернет, гледане на филм и видео. Производителят се е доверил на Intel Celeron 6305 с Tiger Lake архитектура. Този процесор разполага с 2 броя ядра и базова тактова честота 1.8 GHz.

ВИЖ ЦЕНА

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

Лаптопът разполага с 4 GB рам и изненадата е 128 GB SSD. Благодарение на възможността за SSD, лаптопът и приложенията на него се стратират по-бързо, отколкото бихте очаквали от машина в този ценови диапазон.Lenovo идва с вградена Intel UHD Graphics, която е напълно в унисон с останалите параметри и е достатъчно добра, за да се справи с поставените графични задачи.

Батерията издържа средно около 7.5 часа. При намалена яркост и занижени нити, както и при възможност за пестене във всеки един момент, батерията може да изкара до 9 часа.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 е чудесен бюджетен лаптоп лаптоп, създаден за потребители, които не се нуждаят от много висока производителност. Той е създаден да изпълнява ежедневни задачи, а ако вие сте потребител с такава насоченост, то не трябва да се колебаете.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.