Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 – нов модел 2в1 лаптоп
Представяме Ви един от най-добрите и достъпни 2в1 лаптопи на пазара – Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05. Лаптопът е изключително бърз, надежден и здрав.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05

ВИЖ ЦЕНА

Характеристики:

  • Процесор: Производител – AMD Ryzen 7 5700U
  • Видео карта: AMD Radeon Graphics
  • Тип съхранение: 512 GB SSD
  • Дисплей: 14″
  • РАМ памет: 16 GB

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 оборудван с изключително бърз процесор на AMD. Процесорът, който използва LENOVO e AMD Ryzen 7 5700U със Zen архитектура. Осемте ядра работят изключително добре, а в комбинация с наличната рам памет от 16 GB предоставя много добра възможност за мултитаскинг.

Лаптопът предоставя на потребителя изключително удоволствие от работата с него и възможност за справяне не само с ежедневните процси, но и с по-тежки задачи като видеообработка и обработка на снимки. Машината работи изключително гладко, приложенията се стартират бързо, а достъпът до информация е мигновен. Донякъде това се дължи и на 512 GB SSD хард диска.

За графиката на Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 отговаря видео карта AMD Radeon Graphics.

Видеокартата е вградена и е подходяща за по-леки графични натоварвания. Дисплеят предложен от компанията, предоставя изключително ярки и наситени с цветове изображения. 14 инчовият FULL HD IPS екран е най-големият плюс на машината. Освен че е достатъчно богат на цветове, той предоставя 220 нити яркост и добри ъгли за гледане. Екранът е сензорен, a TouchScreen работи добре и е изключително отзивчив на допир.

ВИЖ ЦЕНА

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05

Дизайнът на Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 е изключително елегантен, а добре работещите панти помагат бързо да се преминава от режим лаптоп в режим таблет. Теглото му е едва 1.5 кг, а с дебелина под 18 мм, е лесен и за пренос. Дизайнът е класически, изчистен, а цветът на избрания модел е синя бездна.

Рамката на дисплея е тънка, което придава допълнителен обем на монитора, а клавиатурата създава невероятно усещане при работа. Визията и функционалностите му предоставят възможност да бъде използван не само при домашни условия, но и при извършване на офис работа.

Свързаността, която предлага също е на достатъчно високо ниво. Вие получавате HDMI, Audio Out, 2 x USB Type A, USB Type C и четец за SD карти.

В заключение може да кажем, че към настоящият момент Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 е едно от най-добрите предложения на пазара. Той е подходящ, ако търсите баланс между домашен лаптоп и работен такъв. Малката дебелина го прави изключително лек и удобен за работа, а добрите характеристики го правят подходящ за всякакви дейности. Лаптопът преминава лесно между от лаптоп към таблет, а сега може да го закупите с подарък Windows 10 Home.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.