LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen – геймърски лаптоп от Леново

В последно време изискванията към геймърските машини значително се повишиха.

С подобряване на графиката и визуализацията на игрите, изискванията към компютрите нарастнаха. Отговорът на производителите не закъсня. Представяме ви един от лаптоп, достатъчно мощен, за да подкара и най-тежкото приложение – LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen.

LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen

ВИЖ ЦЕНА

Технически характеристики:

Процесор: Производител – Intel Core i7, модел – 9750H

Видео карта: nVidia GeForce GTX 1650 4 GB

Хард диск: 512GB SSD

Дисплей: 15.6″ 3840×2160 Ultra Full HD/4К

RАМ памет: 16 GB

Както виждате, процесорът на тази машина е девето поколение на Интел. Или иначе казано, той работи изключително добре, гладко и безшумно. От своя страна РАМ паметта е достатъчна за мултитаскинг, т.е. боравене с две или повече приложения едновременно, което не е проблем за батерията. Тя се справя достатъчно добре при изключено зарядно, но все пак трябва да имате предвид, че производителността му без зарядно намалява.

За графиката на LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen отговаря видео карта nVidia GeForce GTX 1650 4 GB. Видеокартата, използвана за този лаптоп, е подходяща за умерени натоварвания, но без съмнение е напълно достатъчна за ежедневна употреба. Лаптопът е изключително подходящ за използване от всеки тип потребители.

ВИЖ ЦЕНА

ДИЗАЙН

LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen

Компанията се е постарала да предостави изчистен, тънък дизайн, със заоблени ръбове. Черният цвят е винаги на мода, а корпусът на лаптопа придава усещане за здравина и стабилност. По корпуса на лаптопа има всевъзможни изходи за HDMI, USB, слушалки и други портове.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Действително лаптопът е изключително бърз и работи с лекота. Това го прави един от най-добрите в своя клас. Но за съжаление, според нас, цената е малко завишена. Въпреки това, ако може да си позволите да платите подобна сума, то LENOVO ThinkPad X1 Extreme 2nd Gen безпорно няма да ви разочарова.

Повече детайли относно модела и цената може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.