Истински 4К телевизор – LG 49UN71003LB

LG 49UN71003LB е телевизор, който предлага висококачествена картина, смарт функционалности, при това цената му е повече от разумна.,

LG 49UN71003LB е създаден за забавление и предлага по-високо ниво на изживяване, независимо дали гледате телевизионно предаване или висококачествена филмова продукция.

Диагоналът на дисплея е 123 см или 49 инча и разполага с 4К резолюция. Допълнителният HDR 10 помага за по-богат набор от цветове и предоставя наистина висококачествена картина. Разделителната способност е 3840 х 2160, определя наистина висок стандарт за този телевизор.

LG 49UN71003LB

ВИЖ ЦЕНА

Наред със стандартните технологии за поддръжка на висококачествена картина, LG са добавили и някои функционалности, които са в помощ на геймърите. Режимът HGiG разпознава характеристиките и качеството на картината, след което настройва графиката, така че да осигури оптимално добро изживяване при гейминг.

Телевизорът е с аудио система с двоен високоговорител с обща мощност от 20 W. Мощността е достатъчно силна, за да се справи с по-големи помещения, а Ultra surround функцията създава усещане сякаш се намирате в кино салон. Освен това, телевизорът разполага възможност за свързване с Bluetooth говорители, за да получите едно наистина чудесно звуково изживяване.

Добре познатата операционна система webOS е една от най-добрите на пазара. Тя осигурява бърз достъп до интернет като благодарение на вградените приложения YouTube, Netflix, HBOGo получавате незабравими видео изживявания.

LG 49UN71003LB

ВИЖ ЦЕНА

LG 49UN71003LB е създаден да работи добре, както с iOS, така и с Android. Четириядреният процесор работи бързо като едновременно с това подобрява качеството на картината. Относно портовете, телевизорът разполага с: 3 х x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; 1 x Вход за данни; CI+ slot; 1 x Component input; 2 x USB; 2 x RF.

Дизайнът му е красив и елегантен с изключително тънки рамки. Той е подходящ за всяка една стая и може да бъде поставен на секция или на стойка на стената. Теглото му е 13.5 кг., като поради големият размер, препоръчваме да бъде поставен на най-малко 3 метра разстояние от потребителя.

В заключение ще кажем, че LG 49UN71003LB разполага с всички възможности, които предлагат и по-скъпите телевизори. Прекрасна 4К LED картина с HDR 10 технология, смарт функционалности, възможност за свързване с телефона, но най-важното за него е изключително разумната цена.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.