MSI GF65 Thin 10SER-1232XRO гейминг лаптоп с RTX карта

Представяме Ви едно малко нестандартно геймърско предложение – MSI GF65 Thin 10SER-1232XRO. Ако трябва да бъдем точни, той е преходен модел между супер мощните RTX и най-високия клас на GTX производителността.

MSI GF65 Thin 10SER-1232XRO се предлага с отлични параметри – от RTX видео карта до 10-то поколение i7. Освен това рапзолага и с отлична свързаност и всички необходими портове. И по-точно:

  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 2 x USB 3.2 Type A Gen 1;
  • 2 x USB 3.2 Type C Gen 1.

Технически параметри:

  • Видео карта: nVidia GeForce RTX 2060 6 GB;
  • Процесор: Intel Core i7 10750H;
  • РАМ: 8 GB;
  • Тип съхранение: 512 GB SSD;
  • Дисплей: 15.6″ Full HD.

Относно производителността, сами забелязвате че почти няма какво да се желае. За този звяр се грижи десето поколение Comet Lake процесор. Четирите ядра на Intel Core i7 10750H се движат с тактова честота около 2.6 GHz, а при Turbo Boost достигат 5 GHz. Процесорът разполага и с вградена графична Intel UHD Graphics, която се задейства само, когато има необходимост от абсолютно лека работа.

Като малък минус отчитаме рам паметта. Въпреки че може да се справи с една по-тежка програма или игра, ако стартирате втора, веднага ще усетите затормозяване. Но това не бива да ви плаши, защото гнездото разполага с опция за увеличение до 64 GB. Капацитетът на съхранение е 512 GB SSD, което се оказва и напълно достатъчно.

ВИЖ ЦЕНА

MSI 10SCSR-201XRO

MSI GF65 Thin 10SER-1232XRO разполага с графична карта предназначена да се справи с всяко едно гейминг предложение.

Тя е нещо като преходен модел между GTX и високият клас на RTX. Работи изключително плавно и предоставя наистина по-специални графики. Не бива да се притеснявате относно възпроизвеждането и fps-то на абсолютно всички игри, а по-известните предложения изглеждат като детска играчка пред нея. Графичната карта е способна да се справи и с видеообработка или по-тежки програми за обработка на снимки.

ВИЖ ЦЕНА

MSI 10SCSR-200XRO

Дисплеят е с размери от 15.6 инча. Той е с Full HD формат и LCD LED технология. Малките рамки около него го карат да изглежда по-голям, отколкото всъщност е. Достатъчно добър е да произведе по-бърза скорост на опресняване, в сравнение с останалите екрани. Разполага с бори ъгли на видимост и защита от проблясъци.

Бихме заключили, че MSI GF65 Thin 10SER-1232XRO е чудесен избор за всеки любител на гейминга. Това не трябва да ви учудва, защото цената, която плащате отговаря на това, което трябва да очаквате. Адаптивен, лесно преносим, класически дизайн (за MSI) и богата производителност, очакват всеки, който може да си позволи този звяр.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.