MSI GF65 Thin 10UE-024XRO – RTX графика на разумна цена

Представяме ви едно геймърско предложение, което разполага с RTX графики, 10 поколение процесор и чудесен монитор – MSI GF65 Thin 10UE-024XRO.

Свикнали сме в последно време, лаптопите притежаващи RTX графика, да бъдат в ценови диапазон, който не е по джоба на всеки. MSI GF65 Thin 10UE-024XRO обаче се постараха да предоставят една максимално оптимизирана машина, на значително по-ниска цена от очакваното.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Видео карта: nVidia GeForce RTX 3060 6 GB;

Процесор: Intel Core i5 10200H;

РАМ: 16 GB;

Съхранение: 512 GB SSD;

Дисплей: 15.6″ Full HD.

Както споменахме по-горе, лаптопът разполага с графична карта предназначена да се справи с всички тежки натоварвания. Тя е изключително подходяща за професионален гейминг от най-висок клас, при това на най-новите предложения. Няма нужда да казвам, че ако закупите този лаптоп, в близките години няма да имате проблем с fps-то на добре познатите игри (CS:GO, Dota, Lol). Картата е една от най-добрите на пазара и освен за гейминг, тя е предназначена и за обработване на видеа, снимки, а някои дори я ползват при копане на криптовалути.

MSI 10SCSR-201XRO

ВИЖ ЦЕНА

За производителността пък грижи базиран на Comet Lake четириядрен Intel Core i5 10200H.

Четирите ядра работят на честота между 2.4 GHz и 4.5 GHz. Рам паметта е относително висока, подходяща за мултитаскинг, дори при игри – 16 GB. Тя може да бъде увеличена до 64 GB. За съхранението на информация се грижат стандартните 512 GB SSD. Тук може би те ще се усетят по-малко от необходимото, поради възможностите които разкрива машината. Благодарение на характеристиките може да увеличите библиотеката си от игри на максимум, а в същото време да разполагате и с по-големи програми за рендиране.

Относно портовете, MSI отново пестеливи, но пък доставят всичко необходимо: 1 х HDMI; 2 х USB 3.2 Type A Gen 1; 2 х USB 3.2 Type C Gen 1; 1 х RJ – 45.

MSI 10SCSR-200XRO

ВИЖ ЦЕНА

Теглото на лаптопа е 1.8 кг., което го превръща в една от най-леките геймърски машини. Дебелината му е под 22 мм и това го прави изключително лесен за пренос, в случай, че желаете да поиграете извън стандартната си зона. Но все пак трябва да имате предвид, че в режим на автономност, производителността на лаптопа пада значително, с което намалява и вашето fps.

Корпусът е изграден от метал и палстмаса, а черният цвят с червена подсветка се наложи като стандарт за MSI. Горната рамка по традиция е малко по-голяма, а в нея е поместена и HD камера. Дизайнът е изчистен откъм излишни светлини, а върху капакът се намира красивото червено лого на компанията.

Дисплеят е 15.6 инчов с Full HD формат и IPS технология. Тя предоставя наистина наситени цветове, както и намален шанс за отразяване на светлина. Скоростта на обновяване на дисплея е цели 144 Hz, което ви поставя в преимуществена позиция, спрямо конкурентите ви.

MSI GF65 Thin 10UE-024XRO е чудесен избор за всеки любител на гейминга. Благодарение на чудесните параметри може да бъде използван както за игра, така и за работа. Външният му вид и лесната преносимост го правят подходящи и за работен лаптоп и без значение за какво го използвате, може да очаквате най-високи резултати.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.