MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO – мощен геймърски лаптоп
Това е един от най-добрите геймърски лаптопи, предлагани от MSI. MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO разполага с много плюсове, най-големият от които е прекрасния дисплей.

MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO

ВИЖ ЦЕНА

Характеристики:

 • Процесор: Intel Core i7 модел: 10750H
 • Видео карта: nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB
 • Тип съхранение:  512 GB SSD
 • Дисплей: 17.3″ Full HD
 • РАМ памет: 16 GB

Свързаност:

 • 1 x Audio in;
 • 1 x Audio Out;
 • 1 x HDMI;
 • 1 x RJ-45;
 • 1 x USB 3.2 Type C Gen 1;
 • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

Както сами виждате, лаптопът е оборудван с изключително бърз Comet Lake процесор. Десето поколение Intel i7 с 6 броя ядра работи изключително добре и е способен да изпълни всички задачи, В комбинация с наличната рам памет от 16 GB, лаптопът предоставя на потребителя изключително удоволствие от работата с него и невероятна възможност за мултитаскинг.

Машината работи добре и при по-сериозни натоварвания като рендиране на видеа, обработка на снимки и разбира се – гейминг. Приложенията се стартират бързо, а достъпът до тях е мигновен. При привключване между задачите, не се усеща лаг и забавяне.

За графиката на MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO отговаря уникалната видео карта nVidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB.

Видеокартата, използвана за MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO е подходяща за натоварвания от всякакъв вид. Без съмнение ще се справи добре с обработването на снимки, видеа и сърфиране в интернет. Видеокартата е напълно достатъчна и за възпроизвеждането на любимите Ви игри. Абсолютно всички заглавия ще вървят добре, при това на най-висок детайл.

Дисплеят е най-големия плюс на този лаптоп. За да бъдете едни гърди пред съперниците си, е необходимо да разполагате с дисплей с висока скорост на обновяване. 17.3 инчовият FULL HD IPS монитор предложен от компанията, предоставя изключително ярки и наситени с цветове изображения. Лаптопът е оборудван с иновативна система за контрол на яркостта, което е високо ценено при потребители с чуствителни очи. Освен това, скоростта му на обовяване достига 144 Hz, което означава, че картината достига до вас с няколко милисекунди, преди останалите.

ВИЖ ЦЕНА

MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO

Дизайнът на MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO е изключително футуристичен и добре познат за марката.

Черният корпус е изграден от алуминий и пластмаса. Клавиатурата е отзивчива и добре работеща на натиск. Като цяло не се усеща тракане или ненужно огъване на корпуса. Както сами се убедихте по-горе лаптопът разполага с всички необходими портове за свързаност, така че където и да занесете машината, ще имате възможност да я закачите към някой порт. Тъчпадът е голям, работи с много жестове едновременно и е приятен на допир В горната рамка има HD камера. Теглото на машината е около 2.3 кг, а дебелината му около 22 мм, което е сравнително тънко за геймърски лаптоп.

В заключение може да кажем, че към настоящият момент MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO е едно от най-добрите геймърски предложения на пазара. Той е подходящ, ако търсите баланс между голям и качествен дисплей и добра производителност.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.