MSI GF75 Thin 10SER-606XRO – лаптоп с RTX графика
Един изключителен представител на MSI. MSI GF75 Thin 10SER-606XRO разполага с 10-то поколение процесор и RTX графика.

MSI GF75 Thin 10SER-606XRO е оборудван с изключително бърз шест ядрен Comet Lake процесор. Десето поколение Intel Core i7 10750H работи изключително добре и е способен да изпълни всички задачи. Тактовата му честота варира между 2.6 GHz и 5 GHz. Към него има вградена видео карта Intel UHD Graphics, която в по-голямата част от времето остава изключена. РАМ паметта е 16 GB, което предоставя на потребителя възможност за сериозен мултитаскинг. Или иначе казано, може едновременно да играете тежка игра и да сърфирате в интернет, без това да влияе на качеството на производителността.

Допълнителната видеокарта, е най-големият й плюс. nVidia GeForce RTX 2060 6GB е подходяща за натоварвания от всякакъв вид. Освен, че всички игри вървят на възможно най-високи изисквания, а fps-то е бетонирано на максимум, картата се справя добре с обработването на снимки и видеа.

Цялостното усещане за работа с лаптопа е чудесно. Производителят е решил да засили геймърското усещане, предоставяйки огромен капацитет за съхранение. Тук разполагате с 1 TB SSD, с който приложенията и операционната система стартират изключително бързо.

MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO

ВИЖ ЦЕНА

Характеристики:

  • Процесор: Intel Core i7 модел: 10750H
  • Видео карта: nVidia GeForce RTX 2060 6GB
  • Тип съхранение:  1 TB SSD
  • Дисплей: 17.3″ Full HD
  • РАМ памет: 16 GB

Дисплеят е друг голям плюс на този лаптоп. 17.3 инчовият FULL HD екран, предоставя изключително ярки и наситени с цветове изображения. Лаптопът е оборудван с всички всевъзможни защити за съхранение на окото. Така дори след дълга и изтощителна гейминг сесия, очите ви не се чувстват уморени и натоварени.

Свързаност:

  • 1 x Audio Out;
  • 1 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x USB 3.2 Type C Gen 1;
  • 3 x USB 3.2 Type A Gen 1.

 

ВИЖ ЦЕНА

MSI GF75 Thin 10SCSR-625XRO

Външният вид на MSI GF75 Thin 10SER-606XRO е стандартен за марката, а цветът му е черен.

Корпус е изграден от алуминий и закалена пластмаса в областта на клавиатурата. Тя разполага с подсветка и пълен набор от бутони (вкл. Number Pad). Лаптопът разполага с всички необходими портове за свързаност. Теглото на машината е около 2.3 кг, а дебелината му около 22 мм, което е сравнително леко предложение за геймърски лаптоп.

MSI GF75 Thin 10SER-606XRO е едно изключително качествено геймърско предложение. Разбира се той може да бъде използван и от потребители, които работят с по-тежки програми за обработка на снимки или видеа. Добрите му вентилатори пречат на машината да загрява, което предоставя по-дълъг период от време при интензивна работа. И все пак, без значение колко време прекарвате в сериозен гейминг или работа с тежки прогами, няма да усетите забавяне или тежест при работа с машината.

Повече детайли относно модела и цената, към която е включена и безплатна доставка, може да намерите тук:

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.