MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO – лаптопът с подобрена ефективност

Ако търсите игрална платформа, която е с малко по-скъпа от бюджетната цена, но предоставя много по-висока производителност – MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO е вашият избор.

MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO е преработка на GP65 (моделът от 2019г.). Освен подобрената видео карта, MSI правят и крачка напред към дизайна. Промените са фини, но те правят машината да изглежда по-професионална и по-геймърски насочена.

MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO

ВИЖ ЦЕНА

От една страна GP66 е по-тънък от своя предшественик (дебел е 23.4 мм), от друга има нов дизайн на шарнира, който има за цел отварянето на капака да става по-лесно. Клавиатурата работи добре, бутоните имат добър ход, а плзването по тъчпада се усеща страхотно. Той е достатъчно голям и работи добре при работа с няколко пръста.

Една от важните промени, които MSI направи, е да измести голяма част от портовете в задната част на корпуса. Лаптопът разполага с HDMI, RJ-45, Audio Out, USB 3.2 Type C и цели 3 броя USB.

Но нека се спрем на най-важното в тази машина: производителността.

nVidia GeForce RTX 3060 6GB предоставя скорости по-бързи с около 1.5 пъти от тези на RTX 2070. Всички тествани игри вървят на най-висока резолюция, с най-високото fps. Резултатите на лаптопа всъщност са значително по-високи от на повечето конкуренти, които между другото струват и по-скъпо.

Видеокартата работи в отлична комбинация с десето поколение Comet Lake процесора. Intel Core i7 10870H с 8 броя ядра се грижи производителността да работи достатъчно добре, а в комплект с 16 GB рам памет, може да бъдете убедени, че ще правите повече от една задача едновременно. Рам паметта разполага два слота и може да бъде надстроена до 64 GB.

MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO

ВИЖ ЦЕНА

512 GB SSD работи добре, зарежда програмите бързо, но може да се окаже малко тясно за една по-голяма геймърска библиотека.

Екранът е 15.6 инчов IPS. Той разполага с 144 Hz, които намаляват времето за реакция до минимум и в общи линии е достатъчно добър, за да предостави едно добро усещане от гейминга. Откъм обработка на снимки, дисплеят изпитва леки затруднения, тъй като нитите са около 200 и цветовете не се усещат така живи.

MSI GP66 Leopard 10UE-095XRO превъзхожда своите конкуренти по един най-важен момент – производителността. Той не само е по-евтин от представителите на другите компании, но с новия си мощен, подсилен хардуер, се усеща страхотно.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.