MSI Modern 14 B11SB-285XRO – тънък и лек ултрабук
MSI Modern 14 B11SB-285XRO е устройство, което се откроява от стандартните геймърски машини на компанията. Въпреки това, лаптопът разполага с достатъчно добри параметри, за да се справи и с по-тежки предизвикателства.

Някои хора просто се нуждаят от ежедневно устройство, други имат специфични нужди. Те са част от новосъздадената ниша на пазара за „content creator“. Хора, които се нуждаят от относително мощен хардуер, много функции и може би най-важното за тях – точен дисплей. Точно тук попада и MSI Modern 14 B11SB-285XRO.

MSI Modern 14 B11SB-285XRO

ВИЖ ЦЕНА

MSI предлага лаптопа със своята „True Color“ технология, която ви дава набор от предварителни настройки, целящи да помогнат работата ви с машината. Тя осигурява едновременно филтър и отлични цветове. Дисплеят е 14 инчов Full HD IPS, а разделителната способност 1920 х 1080. Съотношението на екрана е 16:9, плътността на пикселите 157 ppi. Екранът може да се счита за Retina, когато се гледа от около 50 см. Той има богати цветове и удобни ъгли за видимост. Максималната измерена яркост е 300 нита, а скоростта на обновяване 60 Hz.

Дизайнът, който е избран от производителя стеснява кръга на потребителите, които биха го закупили. И то не заради прекрасния метален корпус, а поради избрания от MSI цвят. Цветът – Бежов мус, изглежда изключително впечатляващо, но някак не подхожда по-улегнали потребители. Теглото на машината е едва 1.2 кг., а ширината му от 16.9 мм го прави изключително лесен за пренос.

Производителността е на изключително високо ниво.

Благодарение на четириядреният Tiger Lake процесор, може да очаквате достатъчно висока производителност. Intel Core i5 1135G7 се грижи скоростта да оставя на високо ниво, справяйки се дори с по-тежки задачи. Рам паметта е 8 GB, но тези от вас, които ще използват лаптопта за по-сериозни натоварвания, могат да увеличат капацитета до 32 GB.

MSI Modern 14 B11SB-285XRO

ВИЖ ЦЕНА

Изключително приятно впечатление прави вградената видео карта Intel Iris Xe Graphics, а допълнителната nVidia GeForce MX450 2 GB се задейства, когато лаптопът усети нужда от нея. По този начин може да разчитате на добра видео обработка, обработка на снимки, както и гейминг (макар и по-умерен). Видеокартата е компресирана от GTX сериите и е една отлична придобивка.

Всъщност MSI Modern 14 B11SB-285XRO е страхотен ултрабук. Той е лек, тънък и определено се чувства първокласен – нещо върху, което цената не се отразява. Дисплеят работи страхотно, освен това покригва 93% от sRGB цветовата гама. Освен това лаптопът е оборудван с 52W батерия, която е способна да издържи около 10 часа. Предлага се с Thunderbolt, вградена уеб камера и прекрасен цвят.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.