Робот с контейнер за прах – Roidmi Robot EVE Plus

Roidmi Robot EVE Plus е много полезен робот-прахосмукачка, поради силната си всмукателна мощ и възможност за съхранение на прах в контейнер.

Roidmi Robot EVE Plus е един от роботите, който притежава най-богат набор от сензори и датчици. 30 сензора насочени изцяло за повишаване на производителността на уреда. Те осигуряват надеждно почистване и безопасност за уреда. Така когато засече предмет или стълба, роботът се спира и предотвратява падане.

Roidmi Robot EVE Plus

ВИЖ ЦЕНА

Роботът може да бъде свързан с Wi Fi и мобилно приложение, което е лесно за употреба. То следи движението на прахосмукачката и катографира жилището ви. Може да запаметява отделни стаи, като в случай, че искате да почистите отделно помещение може да му зададете от настройките.

За още по-мързеливите роботът разполага и с гласови команди. Разполага със съвместимост с Google Assistant и Amazon Alexa. Потребителите могат да настройват работата на робота и през определен ден ежеседмично.

Роботът-прахосмукачка разполага с голяма всмукателна мощ – 2700 Pa. Капацитетът на почистване с едно зареждане е около 250 кв.м. или 180 минути. Докинг станцията на прахосмукачката разполага с възможност за съхранение на мръсотията. Контейнерът е с капацитет от 3.3 литра и разполага със сензор, който ще Ви уведоми, когато е пълен. Според производителят, контейнерът може да побере съдържанието на мръсотията до 30 дни!

Почистването на прахосмукачката става изключително лесно, а мопът е с възможност за изпиране в пералнята. С възможността си за сухо почистване, мокро почистване и измиване, прахосмукачката е удобна за иползване върху всякакъв тип повърхности.

ВИЖ ЦЕНА

Безпроблемно се справя дори с косми от коса или домашни любимци, Изчиства нежеланите петна по пода ви или лапите от домашните любимци. Височината на робота е 98 мм, което го прави удобен за използване под легла или вдигнати домашни мебели.

Roidmi Robot EVE Plus

Теглото на тази прахосмукачка е едва 6 кг, а благодарение на богата памет и картография, той може да бъде местен в повече от едно жилища или стаи.

Смело може да каже, че в съотношение цена-качество това е един от най-добрите роботи. Изключително функционален, мощен, подходящ е за всички домакинства, ценящи доброто почистване.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.