Най-добрият домашен помощник – ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH

ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH е един от най-добрите помощници във всяко домакинство.

Този робот прахосмукачка почиства не само добре, но и ефективно. Това се дължи на систематичния път за почистване и метода на навигация. Иновативната система и вградения изкуствен интелект гарантират, че роботът не пропуска нищо по пътя си.

Тъй като роботът почиства не само с четки, но и с мокра кърпа вие получавате почистване 2в1. Специално разработената четка за коса, прави роботът изключително подходящ за домакинства с домашни любимци.

Функционалността на този робот е изключително удобна.

В началото на всяка седмица Вие може да планирате чрез приложението кога и как да работи ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH. По този начин не е необходимо да се притеснявате през останалите дни. Още повече, когато има нужда от заряд, роботът сам се връща на станцията за зареждане. Батерията се зарежда напълно само за 3 часа.

ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WHВИЖ ЦЕНА

Относно смукателната мощ: ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH ни впечатлява с изключителната си сила. Роботът е лесно достъпен и управляем и от вашето мобилно устройство. Машината поддържа приложение както за iOS, така и за Android. Лазерната камера и вградения датчик за стени и стълби, няма да позволят на този робот да се повреди от нежелано падане.

Контейнерът се почиства лесно и събира до 0.7 литра вода. Както казахме по-горе машината е подходяща за домакинства с домашен любимец. Не само заради всмукателната си мощ, но и поради ниските си нива на шум – само 72 dB. Практически машината е безшумна.

ВИЖ ЦЕНА

ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH

Външният вид на прахосмукачката също не е за пренебрегване. Класически черен цвят, с размери 34х34х9,7 см. В предната част на прахосмукачката са разположени 2 почистващи четки, които са с размер малко по-голям от този на прахосмукачката. По този начин роботът достига до всеки ръб и ъгъл на вашето жилище. Теглото също е достатъчно компактно – 3.45 kg.

Височината на робота е достатъчно малка, за да може без проблем да чисти под легло или диван. Задвижването на робота позволява качването на ниски повърхности като килим или преминаване от един тип настилка на друг.

Определено това е една от най-практичните прахосмукачки на пазара. Цената е сравнително висока, но качеството е безспорно. ROWENTA Explorer Animal Serie 80 RR7755WH е една от най-подходящите прахосмукачки за по-големи домакинства, като на бутона отдолу може да получите по-подробна информация за цената й.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.