ROWENTA RR7267WH – робот-прахосмукачка с Wi-Fi контрол

ROWENTA RR7267WH е изключително добре изглеждащ робот-прахосмукачка с възможност за контрол от смарт устройството.

ROWENTA RR7267WH е робот-прахосмукачка, изключително полезен и подходящ за под. С възможността си измиване Aqua Force, върху пода вече няма да остават нежелани петна. Роботът разполага с централна четка, изработена от два материала – синтетични влакна и полиуретан.

ROWENTA RR7267WH

ВИЖ ЦЕНА

Тази технология позволява на прахосмукачката да бъде изключително ефективна не само в събирането на боклук тип храна, но и на засмукването и изчистването на космите. По този начин прахосмукачката се превръща в незаменим помощник на хора с домашни любимци.

Изключителен плюс на този уред е интелигентната навигационна система SMART EXPLORATION 2.0. Тя съчетава в себе си инфрачервени сензори, които позволяват на робота да бъде изключително прецизен в почистването. Интелигентното картографиране и датчици вградени в него, позволяват избягването на нежелани удари, както и падане по стълбите.

Потребителите могат да избират между три режима на почистване. Auto – за покритие на целия апартамент, Express – за почистване в рамките на 30 минути (подходящо за една стая) и Edge – детайлно почистване около ъгли и ръбове.

Най-добрата функционалност според нас е възможността за свързване на робота с мобилното Ви устройство. Rowenta Robots е приложение разработено да улесни максимално процеса на почистване. С него получавате незабавни известия за сътоянието на почистването, състоянието на робота и поддръжката му.

ВИЖ ЦЕНА

С приложението ще можете да настройвате прахосмукачката да работи дори, когато не сте у вас. Още по-удобно и за спестяване на време е настройката за работа на ROWENTA RR7267WH в определен ден и час ежеседмично.

ROWENTA RR7267WH

Почистването става изключително лесно, а контейнерът побира до 0.25 литра. С ниското си ниво на шум 65 dB, работата на робота може да се извършва и през нощта. Височината му е 8 см, което го прави удобен за почистване под дивани и легла.

Малките килограми и компактните размери, правят робота подходящ за всяко домакинство. Работи изключително самостоятелно, а когато му е нужен заряд, просто отива до станцията за зареждане.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.