Робот-прахосмукачка с голям капацитет – Rowenta RR7387WH

Rowenta RR7387WH е робот-прахосмукачка, който съвместява в себе си изключително добри методи за почистване и голям капацитет на резероара.

Първото и най-важно предимство на Rowenta RR7387WH е неговата свързаност. Изключително удобен и полезен при работа и контролиране от мобилното устройство. С приложението Rowenta Robots, може да свържете вашия телефон с прахосмукачката. Приложението е съвместимо с Android и iOS.

Rowenta RR7387WH

ВИЖ ЦЕНА

С него може да следите работата на робота, да задавате програми и режими на работа, както и да получавате известия относно състоянието на машината. Освен всичко останало, роботът е съвместим и с гласовите команди на Amazon Alexa и Google Assistant.

Прецизна и оптимизирана, програмата за навигация, позволява на машината да почисти всеки край на жилището Ви. С приложението може да засичате откъде минава робота, а благодарение на комплекта Total Care роботът премахва наслоените животински косми.

Rowenta RR7387WH е предназначена, както за сухо така и за мокро почистване. Така засъхналите лапи, петна от кафе или газирани напитки, ще останат в миналото. Странично разположените четки са подходящи за изчистване в ъглови пространства, а мощността с която засмуква мръсотията е наистина впечатляваща.

За собствениците на по-големи жилища, в които има стълби, производителят е предвидил сензор за предотврятване на падания. Прахосмукачката разполага и с колелца на амортисьори, които преодоляват малки прагове, килими или други неравности.

ВИЖ ЦЕНА

Rowenta RR7387WH

Режимът на автономия на батерията е 2 часа, като при изтощаване, роботът автоматично заема своето място на докинг станцията. Капацитетът на резервоара е 0.4 литра, като същия е подвижен и лесен за смяна.

Като цяло прахосмукачката се чисти изключително лесно, а мопът за мокро измиване е с възможност за пране. Освен всичко останало потребителите могат да избират и между три типа на почистване, в зависимост от своите нужди.

Rowenta RR7387WH е изключително удобна, лека за пренасяне (едва 3.79 кг) и с изключителни качества, които се забелязват най-вече от собствениците на домашни любимци и малки деца.

ВИЖ ЦЕНА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.