Телевизор Samsung 65AU7172

Samsung 65AU7172 е 65-инчов (163 см) Smart 4K Ultra HD LED телевизор, който предлага впечатляващо качество на изображението, стилен дизайн и разнообразие от интелигентни функции. Този модел е отличен избор за тези, които търсят висококачествен телевизор, който съчетава технологични иновации с удобство и елегантност.

Качество на Изображението

Телевизорът използва технологията PurColor, която осигурява богати и реалистични цветове, като по този начин създава завладяващо гледане. Технологията Motion Xcelerator осигурява ясни изображения и висока производителност, което е идеално за динамични сцени и спортни събития.

С 4K UHD резолюцията, телевизорът предлага изображения с четири пъти по-висока резолюция от Full HD, което означава, че дори най-малките детайли са видими с изключителна яснота.

Дизайн и Интерфейс

3-Bezeless дизайнът на телевизора предлага минималистичен и елегантен външен вид, който се интегрира безпроблемно във всеки интериор. Тънките рамки насочват вниманието към изображението, като създават по-голямо усещане за потапяне в съдържанието.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Звук

Технологията Q-Symphony синхронизира звука между телевизора и саундбара, като по този начин създава по-пълно и обгръщащо аудио изживяване. Това е идеално за кинематографични вечери у дома.

Интелигентни Функции

Телевизорът предлага разнообразие от интелигентни функции, включително възможността за лесен достъп до компютър, лаптоп и мобилно устройство директно от телевизора. Това е особено удобно за тези, които работят или се учат от вкъщи.

Функцията Tap View позволява лесно и бързо свързване на мобилни устройства с телевизора, което улеснява споделянето на съдържание и прехвърлянето на медийни файлове.

Заключение

Samsung 65AU7172 е телевизор, който предлага висококачествено изображение, стилен дизайн и удобни интелигентни функции. Той е идеален за тези, които искат да се насладят на кинематографично изживяване у дома, да имат лесен достъп до работни и учебни материали, или просто да се потопят в света на високата резолюция. Със своите интелигентни функции и елегантен дизайн, този телевизор е отличен избор за модерния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.