Телевизор SAMSUNG 85CU7172

Samsung 85CU7172 е 85-инчов (214 см) Smart UHD 4K LED телевизор, който предлага впечатляващо качество на изображението, елегантен дизайн и интелигентни функции. Този модел е идеален за тези, които търсят голям екран, който съчетава технологични иновации с изключителна естетика.

Качество на Изображението

Телевизорът използва технологията PurColor, която позволява на телевизора да възпроизвежда широка гама от цветове с оптимална производителност на изображението, за завладяващо изживяване при гледане. Технологията Contrast Enhancer динамично настройва контраста, което води до подобрено усещане за дълбочина и цвят.

Процесорът Crystal 4K осигурява впечатляващо 4K Upscaling, което означава, че съдържанието, което обичате, се преобразува до 4K разделителна способност, осигурявайки още по-детайлно и ясно изображение. HDR технологията увеличава нивата на светлина на телевизора, така че можете да се насладите на огромен спектър от цветове и всички визуални детайли.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Дизайн и Интерфейс

3-Side Bezeless Design предлага по-голям екран и по-малки рамки, което прави дизайна минималистичен и елегантен. Това позволява идеално пасване на телевизора във всяка стая.

Smart Hub оптимизира филтрирането и откриването на съдържание, позволявайки на потребителите да прекарват по-малко време в търсене и повече в наслаждаване на филми, игри и предавания.

Интелигентни Функции

SmartThings безпроблемно свързва, наблюдава и контролира всичките ви смарт устройства, за да управлявате интуитивно дома си чрез вграден център за дейности. Samsung Health усъвършенствайте упражненията си със съдържание от най-важните инфлуенсъри във фитнеса и следете ежедневните си статистики за по-здравословен начин на живот.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Гейминг

Motion Xcelerator осигурява плавно движение за ясен образ, което е идеално за геймъри. Технологията ALLM оптимизира екрана, така че да имате повече контрол с минимално забавяне.

Звук

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) създава виртуален звук, който следва действието. Q-Symphony позволява на високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно за по-хармоничен звук. Adaptive Sound оптимизира звука след анализиране на сцената в реално време, специфична за всеки тип съдържание.

Заключение

Samsung 85CU7172 е телевизор, който предлага висококачествено изображение, иновативни функции и стилен дизайн. Той е идеален за тези, които искат да изживеят кинематографично изживяване у дома, да се насладят на висококачествени игри или просто да се потопят в света на високата резолюция. Със своите интелигентни функции и елегантен дизайн, този телевизор е не просто устройство за гледане на телевизия, а център за забавление и управление на умния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.