Телевизор Samsung OLED 55S90C

Samsung OLED 55S90C е 55-инчов (138 см) Smart 4K Ultra HD OLED телевизор, който предлага изключително качество на изображението, иновативен дизайн и богат набор от функции. Този модел е идеален за тези, които търсят висококачествен телевизор, който съчетава технологични иновации с изключителна естетика.

Качество на Изображението

Телевизорът използва OLED технология с Quantum Dot, която предлага наситени черни тонове, чисто бяло и наситени цветове благодарение на самоосветяващите се пиксели. Това осигурява изключително дълбок контраст и реалистично изображение.

Процесорът Neuronal Quantum 4K подобрява качеството на 4K изображението, използвайки 20 различни невронни мрежи, което гарантира, че ще усетите силата на 4K. Quantum HDR OLED технологията предлага силна яркост и дълбок контраст, активирани от самосветещи се пиксели.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Дизайн и Интерфейс

LaserSlim дизайнът представя уникална красота и функционалност с тънък профил, който наподобява лазерен лъч. Този елегантен и минималистичен дизайн добавя съвременен вид към всяка стая.

Smart Hub оптимизира филтрирането и откриването на съдържание, позволявайки на потребителите да прекарват по-малко време в търсене и повече в наслаждаване на филми, игри и предавания.

Процесор и Технологии

Motion Xcelerator Turbo Pro предлага изключителни подобрения на движението с 4K 144Hz, което позволява много гладка игра без забавяне или замъгляване на движението. Real Depth Enhancer увеличава контраста на преден план, отразявайки начина, по който човешкото око обикновено възприема дълбочината.

Звук

Dolby Atmos® предлага невероятно аудио изживяване, което ще ви потопи в действието с многоизмерен звук. Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) създава 3D звук с превъзходни виртуални високоговорители. Q-Symphony уникално позволява на високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно, без да изключват високоговорителите на телевизора, за по-хармоничен звук.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Гейминг

Super UltraWide GameView & Game Bar увеличават гейминг изживяването със съотношения на екрана 21:9 и 32:9, които ви дават допълнително гледане. Автоматичен режим с ниска латентност (ALLM) осигурява плавна игра, без замъгляване на движението и трептене.

Интелигентни Функции

SmartThings безпроблемно свързва, наблюдава и контролира всички ваши смарт устройства в дома чрез вградения хъб. Multi View позволява многозадачността да става по-лесна, като можете да гледате едновременно това, което се излъчва по телевизията и на вашия смартфон, на един и същи екран.

Заключение

Samsung OLED 55S90C е телевизор, който предлага висококачествено изображение, иновативни функции и стилен дизайн. Той е идеален за тези, които искат да изживеят кинематографично изживяване у дома, да се насладят на висококачествени игри или просто да се потопят в света на високата резолюция. Със своите интелигентни функции и елегантен дизайн, този телевизор е не просто устройство за гледане на телевизия, а център за забавление и управление на умния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.