Телевизор Samsung QLED 65Q80C

Samsung QLED 65Q80C е 65-инчов (163 см) Smart 4K Ultra HD телевизор, който предлага върховно качество на изображението, иновативен дизайн и богат набор от функции. Този модел е идеален за тези, които търсят висококачествен телевизор, който съчетава технологични иновации с изключителна естетика.

Качество на Изображението

Телевизорът използва технологията Direct Full Array, която осигурява изключително фин контраст за наситено черно и чисто бяло. Концентрирани зони от прецизно контролирани светодиоди показват много дълбоко черно и чисто бяло, създавайки отличен контраст.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Процесорът Neuronal Quantum 4K използва изкуствен интелект за автоматично подобряване на сцените до 4K качество, независимо от оригиналното съдържание. Технологията Real Depth Enhancer възпроизвежда начина, по който човешкото око обработва дълбочината, като увеличава контраста на преден план за реалистични, подобни на 3D изображения.

Дизайн и Интерфейс

Smart Hub оптимизира филтрирането и откриването на съдържание, позволявайки на потребителите да прекарват по-малко време в търсене и повече в наслаждаване на филми, игри и предавания.

Процесор и Технологии

Quantum HDR+ осигурява кинематографично изживяване с по-широк диапазон на контраст. Ново HDR ниво анализира всяка сцена, за да осигури по-добър контраст, завладяващи цветове и по-богати детайли.

Телевизорът е първият в света, получил валидация от PANTONE, надежден символ за вярност на цветовете, което гарантира автентичен цветен дисплей.

Звук

Dolby Atmos® предлага невероятно аудио изживяване, което ще ви потопи в действието с многоизмерен звук. OTS Lite осигурява виртуален звук, който следва действието, докато Q-Symphony позволява на високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно за по-хармоничен звук.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Гейминг

Телевизорът предлага изключително гейминг изживяване с 4K 120 Hz, благодарение на иновативната функция на Motion Xcelerator Turbo+, която предлага върхова производителност, създавайки постоянно ясни изображения и невероятни скорости. FreeSync Premium Pro осигурява HDR игра без прекъсване, без трептене на изображението, с ниска латентност.

Интелигентни Функции

SmartThings безпроблемно свързва, наблюдава и управлява всички ваши смарт устройства в дома чрез вградения хъб. Режимът EyeComfort регулира яркостта и цветовете на екрана според местните часове на залез и изгрев, което улеснява релаксацията и почивката.

Заключение

Samsung QLED 65Q80C е телевизор, който предлага висококачествено изображение, иновативни функции и стилен дизайн. Той е идеален за тези, които искат да изживеят кинематографично изживяване у дома, да се насладят на висококачествени игри или просто да се потопят в света на високата резолюция. Със своите интелигентни функции и елегантен дизайн, този телевизор е не просто устройство за гледане на телевизия, а център за забавление и управление на умния дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.